top of page

Voetreflexologie

Voetreflextherapie is een oude therapievorm die al ruim 3000 jaar wordt gebruikt. Het gaat ervan uit dat jouw hele lichaam, door middel van reflexpunten, weerspiegeld wordt op de voeten.

 

Tijdens een behandeling masseer ik de reflexpunten die direct en indirect in verband staan met jouw klachten.

 

Door het masseren van bepaalde reflexzones op de voeten wordt de doorbloeding, de energiedoorstroming en het zelf genezend mechanisme gestimuleerd, waardoor herstel op een natuurlijke en milde wijze wordt bevorderd.

voetreflexologie siddeburen.png

Voor wie is het geschikt?

De therapie is natuurlijk van aard en daarmee geschikt voor iedereen, of je nu jong of oud bent, man of vrouw. Ook voor kinderen, baby's en zwangere vrouwen is deze vorm van therapie geschikt.

 

Voetreflextherapie kan zowel aanvullend of als zelfstandige therapie fungeren. 

De therapie is geschikt voor allerlei klachten. Herken je jezelf in een van deze situaties of heb je last van een van deze klachten? Neem gewoon eens contact op, dan kijken we samen wat ik voor jou kan betekenen. 

In sommige gevallen kan de therapie niet uitgevoerd worden. Dit geldt voor trombosebenen, koorts, ontstekingen of huidproblemen. Heb je twijfels? Neem contact met me op en we bespreken wat in jouw geval de beste oplossing is. 

Herstellend vermogen van het lichaam

Door te kiezen voor voetreflexologie kies je voor het pad waar je je lichaam de ruimte geeft om op natuurlijke wijze zelf te herstellen. 

Samen werken we aan jouw herstel waarmee je vlot een verbeterde balans van lichaam en geest zal ervaren. 

bottom of page